Help ons Helpen 0297

Help ons Helpen is een groep vrijwilligers die écht probeert iedereen te helpen en dat is dé sociale cohesie die zo belangrijk is.

Deze vrijwilligers helpen vooral minimagezinnen die geen dagelijkse boodschappen kunnen verkrijgen. Zij zijn in een gat gesprongen tussen de voedselbank en een leven zonder de voedselbank. U kunt het zich niet voor stellen maar sommige mensen krijgen namelijk net te veel inkomen om bij de voedselbank aan te kloppen. En de voedselbank doet zijn best maar daar is natuurlijk ook niet altijd groente te krijgen (om maar een voorbeeld te noemen). Deze vrijwilligers vragen daarom naar potjes groenten, producten als rijst, macaroni en alles wat u maar kunt missen. Ook zaken als tandpasta, wasmiddelen e.d. zijn zeer welkom, zolang de houdbaarheid niet te ver verstreken is.

Vanaf 2017 organiseert Patries Gerrits ook speeldagen voor de kinderen. De gezinnen komen in de vakanties gezellig spelen om te knutselen, goed en lekker te eten en gewoon om samen zijn zodat er eens wat tijd is voor ontspanning voor deze gezinnen.

Daarnaast wordt er écht geluisterd en écht hulp aan geboden in de vorm van goederen, werkzaamheden of verwijzing naar de goede instantie. Een aantal inwoners en organisaties weten ondertussen de weg te vinden naar Help ons Helpen 0297 maar mocht u ook nog goede idee-en hebben dan staan we daar voor open. Wij bedanken iedereen nogmaals via deze weg die ons hebben kunnen vinden en weet dat uw donaties echt bij de Uithoornse gezinnen terecht komt!

  • Voor het afleveren van goederen/etenswaar kunt u terecht bij
    Patries op de Admiraal Tromplaan 1 in Uithoorn of bij Anja op de Soeverein 22 in Mijdrecht.
  • Voor vragen kunt u terecht op de Facebook pagina van Help ons Helpen 0297
  • Voor donaties kunt terecht op rekening nr. NL25RABO0107353385. Vermeld daarbij Help ons Helpen 0297.
  • Voor het aandragen van goede idee-en of contact hoh0297@samenaandeamstel.nl

Laat een reactie achter