Wie zijn wij

het bestuur

 • Patricia Gerrits

  Ik heb een geweldige dochter, Pamela, woon sinds 2009 in Uithoorn en ben ervaringsdeskundige. Omdat ik wist hoe zwaar het kan zijn is het idee ontstaan om andere gezinnen te gaan helpen.

 • Petra Commandeur

  Ik woon sinds 2017 in de regio 0297 (Vinkeveen), ben getrouwd en ben moeder van 2 dochters. Ik vind het fijn dat ik via de stichting kan helpen om het leven van de gezinnen in hun dagelijkse leven een stukje beter te maken. 

 • Katja Laugs

  ik woon, werk en leef sinds 2000 in Uithoorn. Ik ben moeder, (v)echtgenoot en ondernemer en ik vind het fijn dat ik mijn steentje kan bijdragen aan het verlichten van de stress van de dagelijkse ‘struggle for life’ van “onze” gezinnen.  

ons team

 • Pamela

 • Vincent

 • Peter

 • Anja

 • Laura

 • wil je hier staan? mail!

 • Bianca

 • Daniël

 • Marian